Despre Noi

despre1

Turbo Car este o societate infiintata in 1992 care si-a inceput activitatea de service auto in 1997, este o companie privata cu capital integral romanesc. Are ca activitate de baza intretinerea si reparatia autovehiculelor si este autorizata de catre Registrul Auto Roman (Aut. nr. 1880/18.02.2004) sa execute lucrari la o gama larga de autovehicule.

Treptat datorita fluxului mare de clienti si increderii pe care acestia au acordat-o companiei noastre, am inceput sa ne diversificam si dezvoltam activitatea. In 2005 am deschis sectia de mecanica pentru a acoperi intreaga sfera de reparatii si intretinere auto, si am construit un showroom auto pentru vanzarea de autovehicule. Astazi societatea noastra se intinde pe o suprafata de 4000 mp, din care, zona de servicii auto este de 2600 mp iar showroom-ul pe doua nivele insumeaza 900 mp. Avem 800 mp de spatiu administrativ si dispunem de o parcare interioara de 1500 mp.

Turbo Car este o companie moderna, cu o experienta de 15 ani in furnizarea solutiilor de reparatie si intretinere a autoturismelor, in aceasta perioada am investit atat in tehnologie moderna pentru a raspunde prompt si eficient cerintelor dumneavoastra, cat si in echipa noastra pentru a va putea oferi profesionalism si experienta.

despre2

Toate obiectivele noastre, atat pe termen scurt cat si pe termen lung sunt gandite pentru intampinarea nevoilor si dorintelor clientilor nostri. Firma depinde de clienti si de aceea, imbunatatirea continua a performantei noastre, corelata cu o politica manageriala vizionara, are menirea de a aduce valoare, competitivitate si eficienta in tot ceea ce facem.

Misiunea noastra este extinderea companiei noastre pentru a acoperi intreaga gama de servicii in domeniul auto, oferind astfel clientului o destinatie unica si comoda, in zona centrala a Bucurestiului, pentru rezolvarea rapida si eficienta a problemelor sale.

Impunem in fiecare dintre activitatile noastre calitatile si valorile pe care noi le consideram cele mai importante, seriozitatea, promptitudinea, respectarea termenului de executie, calitatea serviciilor oferite si un singur factor de decizie (asociat unic).

Turbo Car - Service si Vanzari Auto Bucuresti