Service Auto

In service se executa operatiuni de reparatie, revizii periodice si reparatii in termen de garantie conform normelor tehnice impuse de producatorii autoturismelor. Acestea se executa cu aparatura si dispozitive specifice, impuse de producatori, pentru respectarea celor mai exigente standarde.

Calitatea lucrarilor este garantata conform prevederilor H.G. 394 din 08.06.1995 si H.G. 786 din 10.09.1996 si de vasta experienta in domeniu. Asigurarea pieselor de schimb necesare pentru reparatii se face din stoc sau la comanda, direct de la producatori, la preturi foarte competitive. Piesele de schimb livrate sunt garantate conform garantiei acordate de producator si se inlocuiesc in perioada de garantie daca prezinta defecte de fabricatie.

Service-ul auto este autorizat de catre Registrul Auto Roman (Aut. nr. 1880/18.02.2004) sa efectueze reparatii la caroseria si mecanica urmatoarele tipuri de autovehicule: Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewoo, Dodge, FIAT, Ford, Honda, Hyundai, Jeep, Kia, Mazda, Mercedes, Mini Cooper, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Smart, Subaru, Suzuki, Skoda, Toyota, Volvo, Volkswagen.

mecanica caroserie vopsitorie