Vopsitorie

vopsitorie1

Activitatea se desfasoara in conditii moderne, economice si ecologice de catre specialisti in domeniu.

Inainte de vopsire, autovehiculele sunt pregatite in statii speciale dotate cu filtre si grup de aspiratie, avand ca scop principal protejarea acestora si mentinerea curateniei pentru a obtine un serviciu de calitate. Pentru a asigura o protectie eficienta impotriva gazarii cu fueler a caroseriei echipamentele pneumatice pentru slefuit sunt racordate la grupul central de aspiratie. Specialittii folosesc lampi cu unde inflarosii ce ajuta la uscarea rapida si in profunzime a materialelor premergatoare vopsitului. In momentul vopsirii se iau cateva masuri de siguranta precum izolarea integrala a autovehicului (indiferent de numarul elementelor vopsite); filtrarea aerului folosit la uscarea vopselei, pentru a se evita depunerea impuritatilor pe suprafetele vopsite.

vopsitorie2

Cabina de vopsit de ultima generatie permite un control permanent al fluxului de aer si a temperaturii, vopseaua fiind uscata la temperaturi de 60-80 grade. Vopsitoria este dotata cu stand de preparare a vopselei propriu, vopsitorii avand atestate de calificare de la companiile producatoare. Sectia este dotata cu echipamente Standox, Spies Hacker si se folosesc numai materiale provenite de la acesti producatori.

Pentru a ii oferi masinii dumneavoastra ingrijirea de care are nevoie, oferim si servicii de polish. Vopseaua isi pierde stralucirea si se matuieste din cauza caldurii, a frigului sau a prafului. Tratamentele periodice mentin aspectul impecabil al masinii dumneavoastra.